Despre Smart Wash BN

Proiectul Smart Wash BN este un concept in care credem cu tarie ca  intr-un timp foarte scurt vom fi un reper pentru spalatoriile auto self service din Romania.

Contact

Ne deosebim de restul spalatoriilor auto din tara

 

Spalatoriile auto self service construite de echipa Smart Wash BN se deosebesc in primul rand de restul spalatoriilor auto prin originalitate. Structura metalica a spalatoriilor auto construite de noi este unica in Romania iar automatizarea spalatoriilor auto self service construite de noi este proiectata dupa nevoile si dorintele beneficiarilor .
Noi nu suntem revanzatori de spalatorii auto *
Noi proiectam si construim spalatorii auto de la zero*

Detinem certificat de inregistrare a marcii Smart Wash BN emis de OSIM cu nr 161711

Despre Echipamentele Smart Wash BN

 

Echipamentele Smart Wash BN au o durata de viata de minim 15 ani deoarece calitate servicilor si a echipamentelor este cartea noastra de vizita . Incepand de la camera tehnica in care rak-ul tehnic este de inox si terminand cu structura metalica totul este galvanizat deci rugina nu are ce cauta in spalatoriile auto construite de noi .Echipamentele electrice si electronice sunt de la firmele Schneider Electric , Siemens , Lovato , Mean Well  producatori de top in furnizarea de echipamente si de solutii energetice la nivel global .Toate placile electronice din cutiile de comanda , changer si echipamentele auxiliare sunt tropicalizate ( rezistente la umiditate ) si testate in cele mai vitrege conditi. Cutiile de comanda de pe boxe , schimbatoarele de jetoane , aspiratorele etc. sunt din inox de cea mai buna calitate.

Dorim sa participam activ la dezvoltarea afacerii dumneavoastre prin :

 

-a va oferii consultanta in necesarul de acte pentru inceperea constructiei si demersurile de obtinere a autorizatilor de la autoritati . Gratis
-va vom ajuta la supravegherea lucrarilor de santier daca constructia o faceti cu o alta firma .EX: firma locala probabil costuri mai mici . Gratis
-o sa intervenim in cel mai scurt timp la remedierea defectiunilor aparute la spalatoria pe care o administrati astfel ca dvs sa nu pierdeti bani . Din pacate asta este o problema in Romania. Am observat spalatorii care stau cu saptamanile cu boxele inchise deoarece echipele de service intervin foarte greu . Gratis in garantie , preturi mici dupa expirarea garantiei .
-va vom scolariza in unele operatiuni de intretinere si service usor pentru a nu fi nevoie sa platiti unele lucrari pe care le puteti face dumneavoastra daca doriti. Gratis
Pe parcursul exploatarii va vom consilia in fidelizarea a cat mai multor clienti prin diverse actiuni. Gratis
-daca numarul de clienti este in scadere va vom ajuta la identificarea cauzelor si vom incerca cu ajutorul dumneavoastra sa inlaturam factorul de nemultumire daca acesta exista. Gratis

Un client multumit iti aduce alti doi clienti , un client nemultumit iti alunga 10 potentiali clienti .

-va vom informa de fiecare data cand exista upgrade-uri la softurile de monitorizare si hardware:
– pentru a fi pritre cei mai buni
           -pentru a fii in pas cu tehnologia
           -pentru a fi in TOP. 

In linii mari cam acesta este proiectul Smart Wash BN .Daca v-am starnit curiozitatea puteti sa ne contactati iar noi va vom raspunde in cel mai scurt timp . Visul nostru este sa crestem pe zi ce trece tot mai mult .Pentru asta avem nevoie ca afacerea pe care ati construit-o cu noi sa fie un real succes.

Spalatoriile Auto Self Service sunt spalatorii auto fara angajati

 

In aceste spalatorii auto spalarea autovehiculului si curatarea interioara se face de catre proprietarul autoturismului prin achizitionarea unor jetoane. In cazul spalatoriilor auto Smart Wash BN se mai pot folosi carduri , taguri , cheite care pot fii incartcate cu credit .
Avantajele spalatoriilor auto Self Service sigur le-ati intalnit pe toate site-urile de profil iar mai jos le gasiti pe cele mai importante.

Avantajele acestor spalatorii auto sunt multiple :

 

-aduc venit 24 de ore din 24 , 7 zile din 7 .
-nu necesita angajati si in consecinta scapati de grija zilelor libere a sarbatorilor legale a concediilor si a salariilor .
-sunt o sursa de venit sigur si garantat.
– clientul plateste pe loc serviciile de care beneficiaza deci , nu exista probleme de cash-flow si servicii netaxate .
-puteti de la inceput sa stabiliti profitul pe care il doriti la un program de spalare.
– costurile de intretinere sunt mici.
– recuperarea profitului mult mai rapid decat in cazul spalatoriilor cu angajati.
– un numar mare de posesori de autoturisme au devenit clienti fideli ai acestor tipuri de spalatorii.